lørdag 13. april 2013

Våren er nok i annmars! :)

Heisann!
 
I dag leste jeg om bloggtørke og har kommet frem til at det er nok det jeg har. Det sto også at det kunne være vanskelig å komme over det. Men at den eneste måten og komme over det var å ja nettopp,skrive i bloggen! :)
Så da bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk.
Det er altså 1 år siden sist jeg skrev i bloggen, mye har skjedd og hvis jeg skal skrive om alt, så blir jeg sittende her resten av dagen :) 

Først utstillinger:
Ble ikke så mange i fjor,siden jeg gikk gravid men noen dro jeg nå på.
NKK Harstad uteble toppresultatene men hadde det utrolig morsomt sammen med mine valpekjøpere! :)
I Tromsø i juni var debuten for mine 3 håpefulle My,Cross og Sisko. Articpro's Empress In Silver "My" som junior og de 2 andre fremdeles valper. My med VG begge dager siden hun ikke ville bære halen sin. Articpro's Glorius Hope "Cross" ble BIM valp begge dager ogArticpro's General In Command "Sisko",min Sisko BIR,BIG og BIS3 valp på lørdag,BIR,BIG og BIS!!!! på søndag! :) 

BIS 3 på lørdag

Litt av en debut for han. Lørdagen tok Articpro's Always A Hope sitt første CERT og ble BIR!!!
Søndagen var det Fjällfarmens Winter"Teddi" som ble BIR med cert og Lapinlumon Qimma "Illu" ble BIM med cert. De står begge for championatet i år men mangler storcertet begge 2.
Så NKK Tromsø 2 uker før termin, snille Olga søster stilte hundene for meg! VG på både Sisko og Cross.
Dommeren syntes de var uferdige, men ærlig talt, er ikke en junior uferdig?? 


På sensommeren flyttet My ned til min gode venninne Maria Knudsen ,å planen er at hun blir der nede til hun har fått sitt første kull, tiltenkt hanne er "Kaaos" Lappizaros Ior :)
My ble røntget med B-hofter, nå gjenstår bare prcd-PRA testen.
Illu er også flyttet til forvert bare 40 min unna her, der lever hun livet sammen med Articpro's Gift To You "Milo".

Sisko fikk også B-hofter, Cross fikk D-hofter,men er nå rtg pånytt for å se om de var reelle.
Jeg har en stygg tendens til å røntge hundene for tidlig.

Så har jeg kjøpt meg en ny gutt, Lappejentas Loktana Lihkku "Lanzo" kom hit til oss i begynnelsen av det nye året, han er etter NUCH Lappejentas Kaunis Kaia og MULTICH Dagolas Qultapoju, han er nå 5 mnd og ser meget lovende ut! :) Tusen takk til Ida Linås på kennel Lappejenta for tilliten! :) 
Lappejentas Loktana Lihkku " Lanzo" 4,5 mnd


Hjemme har jeg nå 8 hunder, Sacha,Kovu,Culi,Teddi,Leya,Cross,Sisko og Lanzo.
Etterhvert er det planlagt flere nye valper og jeg skal også beholde fra kullene vi planlegger i sommer. Leya skal ha sitt siste kull og Illu skal ha sitt første :)
I skrivende stund er det ca 2 uker til Teddi skal bli pappa for 2.gang, mammaen er Articpro's Candour Girl " Gaimi", hun bor hos Veronica Bakkevold i Nordkjosbotn :)

Jeg har mange utstillingsplaner for sommeren og høsten, den første blir Skjomen i Mai, etterfulgt av NLK og NKK Drammen :) Det gleder jeg meg til!

Får håpe det ikke blir så lenge til neste gang jeg skriver :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar