tirsdag 3. april 2012

2012 er godt i gang! :)


Det går altfor lenge mellom hver gang jeg skriver i bloggen min, kanskje jeg er som bjørnen, går i dvale på vinteren for så å spise hele sommeren :P
Skjer nå ikke så altfor mye for tiden, men nok å gjøre er det.
For noen uker siden var vi på årets første utstilling i Harstad, resultatene ble dog ikke de beste,men hadde en veldig trivelig dag sammen med mange av mine valpekjøpere! :)

Illu har blitt re-røntget med C-hofter. Veterinæren jeg røntget hos mente at hoftene hennes så helt friske ut, så jeg har bestemt meg for å sette et kull på henne neste år.
Hun har også 2 søstre som er røntget med A hofter.
Leya skal også ha sitt siste kull til neste år, til henne har jeg funnet en staselig hannhund, men jeg venter med å publisere han til vi kommer nærmere parringen.

My,Cross og Sisko vokser godt og ser ut til å bli veldig lovende. De skal alle 3 debutere på utstillingen i Tromsø i juni, My som junior og Cross og Sisko som valper.
Jeg hadde planlagt mange utstillinger i år bla. Drammen,Trondheim og Lillestrøm, men de ser ikke ut til å bli noe av. Dette fordi jeg er gravid og har termin i midten av september. Da tenker jeg at det blir for tungt å reise så langt avgårde. Men neste år er jeg tilbake for fullt! :)

Akkurat nå er jeg enda lengre nord, på besøk hos min søster Majja i Karasjok :) 

Ikke så lenge til neste gang!

Signe

1 kommentar:

  1. Så spennende, Signe! Ja, da må du bare stå over både Drammen og Lillestrøm! Får vel se deg neste år, da! Lykke til med både hunder og barn!

    SvarSlett